O nama

Multinacionalni koncern Swisslion osnovan je 1997. godine , kada je u rad puštena prva tvornica. Konstantno ulaganje u znanje, opremu i praćenje novih tehnologija, rezultiralo je kvalitetom proizvoda sa visoko izraženim standardima ukupnog poslovanja.

U koncernu Swisslion trenutno je uposleno cca 10.000 radnika raspoređenih po tvornicama u nekoliko država (Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska).

Sredinom 2008. godine tvornica Swisslion d.o.o. Sisak ušla je u vlasništvo koncerna Swisslion, a specijalizirana je za proizvodnju jaffa biskvita, kao i distribuciju proizvoda koncerna na cjelokupnom tržištu RH.

U tvornici Swisslion d.o.o. Sisak instalirana je tehnološki visokosofisticirana linija za proizvodnju jaffa biskvita, koja je uz primjenu kvalitetnih receptura rezultirala kvalitetnim proizvodima, koji su u vrlo kratko vrijeme našli svoje mjesto na policama svih trgovačkih lanaca i prodajnim mjestima koji danas egzistiraju u Republici Hrvatskoj.

Kvalitetan proizvod, po prihvatljivim cijenama brzo je zamjećen kod trgovačkih lanaca, te je nakon samo 2,5 godine proizvodnje, tvornica u Sisku jaffa biskvite počela proizvoditi pod privatnim robnim markama za trgovačke kuće. Jaffu pod našim brendom izvozimo na tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Slovenije, Velike Britanije i Australije, a u pregovorima smo s kupcima u Švedskoj, Islandu i Francuskoj.